esmaspäev, 7. oktoober 2019

Sügis liigub talve poole

Reedel näitas ilm juba talvist palet. Lörtsitas ja oli kõle aga eks varsti on ka aeg. Saab sooje salle kanda ja kindaid.

Parandasin nädalavahetusel mitu paari sõrmikuid ära ning leidsin põhjatutest kappidest kaks mütsi. Villast pleedi panen tasapisi telgedele ja kuna ma teen seda esimest korda, siis võtab kõik jube palju aega. Aga nii põnev on!



Rosin on soojalemb. Hommikuti jalutuskäigult tulles kimab vannituppa, kus on põrandaküte ja soe. Kui vihma sajab, siis naljalt õue minna ei taha. Kui väga on vaja, siis kõnnib aga toriseb. Eriti hommikuti. Eile sai kuus aastat sellest, kui ta meie juurde tuli. Ta on ikka nii memmukas ja nunnuloom, täiesti teistsugune kui eelmised aga natukene ka samasugune. Ikkagi shotikas.

Rosin. 

Ma ikka koon, keedan ja kõnnin. Õunamoos maania on peal, kahju on ilusaid õunu ripakile jätta. Muudkui tulen aga õuest koeraga ja jälle on ootamatult 3,5l pott kooritud õunu täis. Õnneks on tuttavaid lapsi, kes moosi veel söövad.

Kruubid teeservas,

Hiljuti leidsin ühest teise käe poest pisikese linase padja, millel tore muster peal. Natukene narmendav aga mulle hirmsati meeldis see suurus ja kuju. Mul on kudumise ajal ikka mõni pisike padi käele toeks, muidu hakkab "kaelasoon" pitsitama :) Natukene vajaks see padi kohendamist aga no nii toredad kriksatrullid on seal peal noh.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar