reede, 20. juuli 2018

Puhkus vol.2

Mingi ime läbi ja kallite kolleegide toetusel õnnestus juulis saada veel puhkust! Ilmaga vedas ja majutusega vedas (taas!). Stammkundena sai Rosin kutsusoodustust :) Käisime nimelt esimesel nädalal Haapsalus (jaa, jälle :))), teine nädal oli jäetud kodustele toimetustele, sugulasvisiitidele ning niisama väljasõitudele. Mõnus! Lugesin läbi 5 raamatut, kudusin valmis pitsrätiku (alustasin aasta tagasi) ja ühe kinda. Mõtted olid suurema osa ajast tööst täiesti eemal ning tunne on üle pika aja, et ma olen puhanud. Tööle otseselt ju ei kipu aga meeleolu on parem kui juunis peale esimest nädalat.

Haapsalus sai ohjeldamatult kududa, heas seltskonnas ja mõnusas keskkonnas. Ja muidugi ohjeldamatult jalutada, hommikuti, pealelõunal ja õhtul. Koer vist lõpuks vaatas sellele juba kerge eelarvamusega, sest ilmad läksid üsna kuumaks :) Vanu tuttavaid nägime ja üleüldse, Haapsalu on introvertidele puhkamiseks ideaalne. Juuli võibolla mitte nii väga aga siiski, seal leiab nukataguseid, kus lastakse olla ja saab end laadida.


Rosis sai taas palju jalutada ja kohvikusse

Haapsalu :)

Need jumalikud päikeseloojangud promenaadil!
Ka kuumalaine elasime edukalt üle, täna on mõnus vihm ja natukene leevendust antud. Hea ajastus puhkuse lõpetuseks.

Kodused lahendused - Rosina jahutusvest märja rätiku näol
Tiinaga jõudsime ka Liinale Märjamaale pitsituppa külla. Valisime vist küll nädala ühe kuumematest päevadest aga käik oli seda väärt! Sai kududa ja ilusaid lõngu piiluda. Hoolimata lõngaostmiskeelust (enese pool seatud) soetasin siiski paar kerakest pitsilõnga nii Haapsalust kui ka Liina juurest. Kudujal pole ju kunagi piisavalt varusid :P





Puhata on ikka õnnis tunne! Olid ajad, mil lasti jutti puhata 4-5 nädalat ja siis oli see nii normaalne. Selle taustal hetkel suvel orgunnida omale 1+2 nädalat on privileeg. Jääb üle vaid tänulik olla ning uueks hooajaks, tööhulluseks peenhäälestama hakata... oeh.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar