teisipäev, 27. august 2024

Kokakursused noortele?

Kui kellelgi jääb silma selline teema, siis andke märku. Tahaks ühele teismelisele kingituse teha ja ma olen pea terve interneti läbi kamminud, ei leia miskit põnevat. Ühe variandi leidsin, aga seal oli vanusegrupp liiga "titekas". Pigem huvitaks 12 ja vanematele sihitud. 

Võiks olla 1-2 koolituspäeva, lihtsamad toidud, töövõtted ja nõksud (pizza, burgerid jms). 
Piirkond - Tallinn eelistatult. 

6 kommentaari:

  1. https://www.teeninduskool.ee/?page_id=29
    Päris sellist koolitust ei ole, aga tasub küsida, võibolla teevad, kui grupi kokku saavad. Natuke FB-s reklaami tehes ei peaks see väga keeruline olema.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, see pole ka päris see. Mu ettekujutuses võiks see olla selline, kus ostad ühele vautšeri ja siis ta ise valib, millal ja millisele.

      Kustuta
  2. https://myitaly.ee/tootekategooria/koolitused/ Aga see on Tartus

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väga põnev, aga see formaat ei sobi ja kaugel lapsele. Ühele kallis kinkida :)

      Kustuta
  3. Kardan, et sellist vist ei olegi. Paaris huvikoolis/noortekeskuses on kokandusringid, aga need on sellised, kus korra nädalas käiakse ja kestab kauem. Mingeid lastele mõeldud paaripäevaseid kursuseid pole kuskil kohanud. Mõned restoranid pakuvad koolitusi, aga ühekordseid paaritunniseid ja mitte selliseid "üldiseid" (nt Nok-Nokis on Tai toidu tegemine jm). Mission impossible, kardan :)

    VastaKustuta
  4. Olga Kaju korraldab Toidukunstistuudios ka lastega kokkamise koolitusi. Temalt saab ilmselt ka täpsustada, kui vanale sihtgrupile sobib. https://toidukunstistuudio.ee/toode/koolitus-et/lastega-kokkamine-et/

    VastaKustuta