esmaspäev, 22. august 2022

Enne ja pärast

 Ainuke eelis, mis kilekasvuhoone moodi kodukontoris töötamisel on, et tomatid valmivad jube kiiresti. Iga päev on paar tk potitomatite küljes punased :) 



Paprikaga on see tore lugu, et kui too mul toas aknal oli, siis püsis ilus roheline, aga paprikakaun edasi ei kasvanud ega värvi muutnud. Viisin nüüd soojade ilmade ajal uuesti välja (kuigi ööd on külmad ja ta klapitab lehti kokku ja lahku ilmselt sellest) ja paprikakaun hakkab tasapisi punaseks (vist) minema. Nii et ikka õues meeldiks nagu rohkem. Kroonika mõttes olgu täheldatud, et augustis on meil jätkuvad sellised pooltroopilised ilmad, 24 C ja kuni 30 lausa. 


Maaler pani mulle siia elutoa ja köögi vahele toreda plastikust ukse, tõmblukuga. Saan regulaarselt jalatõsteid teha kui vaja köögist välja ronida. 

Aga muidu asi edeneb, kuigi nädala asemel on kulunud 2 ja natukene läheb veel. Täna sai lagi värvitud, homme loodetavasti siis seinad. Sisuliselt ongi kogu aeg kulunud seinte lihvimisele ja parandustele, laepaneelide servad vajasid ka uuesti täitmist ja siledaks nühkimist. Ajaliselt langes kõik väga soojale perioodile, higistame siin mõlemad. Mina oma kontor-köögis ja maaler lae all nühkides. Aga miski ei kesta igavesti! Varsti hakkan jälle asju tassima ja mu sõbrakene tuleb koju tagasi :) Rosin oma ema juures maal hoius, jahedam ja pole nii tolmune. 


Ükskord saab see remont valmis niikuinii!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar