neljapäev, 19. mai 2022

Loomakoomika hommik

 Maja on haudvaikne ja ma lurbin hommikukohvi, nina raamatus. Kogemata läheb tass ilge kolksatusega lauale ja laua all magav Rosin hakkab ennastunustavalt haukuma. Et tullakse! Rahustan pahurat looma ja kolistan veel, et demonstreerida, kust see kolin tuleb. Ei, muti on pahur ja toriseb. 

Pahur on ta ka toiduteemadel. 10päevane probiootikumi kuur sai läbi ning tuleb süüa tavalist, väherasvast vanamutikrõbu. Protest! See pulber oli vist mingi erilise maitsega, igatahes eelmised 10 päeva vohmis sama toitu väga meelsasti. Mossitas siis seal laua all ja mul meenus, et mul on kapis üks poolik kurgiviil. Tükeldasin hästi peenikeseks ja panin krõbudele peale. 

Loom läks uurima, tassis iga kurgitüki elutuppa vaibale ja sõi ära. Lõpuks oli vist oht, et käpad kuluvad ära ja otsustas süüa otse kausist. Muuhulgas läksid ka krõbud loosi. 

Ahjaa, kui keegi koputab reaalselt, siis teda enamasti ei huvita. Aga palun väga, ärge kolistage hommikul kohvitassiga eksole, niigi paha tuju, sest maitsev mämm on puudu! :D


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar