esmaspäev, 25. veebruar 2019

EV aastapäev

Telekast tuli lipuheiskamistseremoonia. Kui peapiiskop lõpetas õnnistamise, siis koer mõmises rahulolevalt oma pesast vastu.
Talle on alati meeldinud kui inimesed temaga räägivad, rahulikult ja monotoonselt.

Üldse oli väga väsitav nädalavahetus.

Reedel käis loomakene inimesega tööpostil. Ise tahtis kaasa ja pidas pika päeva reipalt vastu. Sõba küll silmale ei saanud ja kõike tuli passida ning uurida. Vahepeal leidsin ta meeste juurest müügikoosolekult. Siis kolleegiga köögist suitsukala kotti lahti pakkimast. Kui koju saime, kihutas pessa ja vedeles seal tunnikese nagu märg pesu. Siis tuli alles kööki ja uuris, kas süüa ka antakse. Magama läks vara :)

Laupäeval käisime maal. Sai kaks pikka ringi ilma rihmata ringi traavida, ema käest nurus kuivatatud kopsu välja ning pressis end sülle magama. Jälle nii väsinud õhtuks, ei ole kerge olla aktiivne koer :)

Eile tuli lipp heisata varavalges. Inimene ajas enne päikesetõusu juba pissile. Siis passida paraadi, politseikoerad osalesid ju ja puha. Siis tuli teha mitu jalutuskäiku, mitte et koer oleks jubedalt soovinud aga inimene tahtis kangesti liikuda. Vahel võib ju vastu tulla ometigi. Siis tegime Nässu sünnipäevaks ning vabariigi aastapäevaks kooki (küpsised ja jogurt-kodujuust) ja vaatasime jälle telekat.
Koeri kahjuks enam ei näidatud aga kõik oli väga pidulik.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar