pühapäev, 2. oktoober 2011

Ajastus

Ema oli kohalikust külapoest leidnud soojavekoti, millel ilutsb peal shotlane. Kuna ma kogun igasugust träni shotikatega, siis leidis see kott tee meie majapidamisse.

Täna käis Blacky pesus ja lösutas pool päeva minu juures sohval. Mingil hetkel vaatan, et Suska tormab pika sammuga mänguasjakasti suunas aga siis pöörab poolelt teelt kõrvale ja askeldab ajakirjakastis. Mul oli meelest läinud, et see kott mul seal oli. Hetk hiljem tuleb Suskin kotti enda järel lohistades, omal hirmus hea meel, et jess, jälle uus mänguasi! Samas kukkus see nii naljakalt välja, nagu tooks ta seda Blackyle küljealuseks. Ega siis pestud kere võib jahedaks minna küll ju!


My mom knows that I collect everything related to scotties, that´s why she bough from local shop this funny item. This is a water bag where you can put hot water in and use in your bed during the winter time.
I bring it to my home and forgot. 


Today we had bath day and Blacky had a bath. She likes to sit on the sofa after that as skin is a bit humid. Suddenly I noticed that Suskin is running toward her toy box but stops before that and crabs something from magazine shelf.  A second later an happy dog appeared with water bag in her mouse. She thought that we´ve got a new toy at home but for me it looked like she was bringing this to Blacky. Get warm, lady! :D

3 kommentaari:

  1. Nädalavahetusel Helsingis nägis ka šotikaid. Kahjuks kinnisest poeuksest. Pood asus Esplanaadil, number 27, nimega Aarikka. Helkurid rippusid rivis, kaks šotlast ka: http://www.susa.pri.ee/šotikad.jpg
    Ja linnapeal jalutas üks ära pügatud šotlane! See oli naljakas pilt.. Või ongi olemas lühikarvalised šotlased?

    VastaKustuta
  2. Nii lahedad!
    Vanemad prouad ja härrad pügatakse jah vahel masinaga paljaks, sest nahk on hellem ning trimmida-kitkuda ei saa enam hästi.
    Blackyl on see ka varsti ees, ma siiani olen ikka palunud trimmida ja seeliku alles jätta, muidu on täitsa mutt :)

    VastaKustuta