
Kuna liha tuli imehea, siis mõtlesin, et panen kirja omale, võibolla kunagi kordan.
Lihaviilud möksisin kokku oliiviõli, soola ja pipraseguga ning ladusin vormi laiali. Pannil pruunistasin võis ühe suure sibula ja kaks küünt küüslauku. Siis kallasin peale kruusijagu vett, ajasin keema ja lahustasin vedelikus pool puljongikuubikut. Vedeliku kallasin lihale peale nii et tükid said enam vähem kaetud ja lükkasin 250 kraadi juures ahju. Lasin küpseda ca tunnikese, vahepeal keerasin ja kastsin. Enne ahjust välja võtmist raputasin peale pisut juustu ja seesamiseemneid. Juurde keetsin kartuleid rohke tilliga. Liha tuli mahlane ja mõnus.
Harva kui ma liha ostan ja valmistan aga kui juba isu on, siis olgu korralik roog :).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar