Koeri jalutades märkasin õunahunnikuid maja taga maas. Mõtlesin, et võiks neist ju miskit keeta.
Meil on maja taga vanadest aegadest suured õunapuud, mis heal õunaaastal päris kenasti kannavad. Ma ei tea, mis sort see on aga suured kenad õunad, punapõsksed ja väga mahlased.
Tassisin koju pool kilekotitäit, tükeldasin ära ja panin tortsu punasesõstramahlaga potti keema. Lisaks sekka ühe sidruni mahl ja lusikatäis kardemoni. Suhkrut ikka ka aga mitte palju. Kui õunad olid pehmeks keenud, püreestasin saumikseriga ära ning panin kuumalt purki. Siuke roosakas jäi ja maitseb hää.
Tänane muusikasoovitus - Leevilt kiitus tehnikale :). Vähemalt saan ma nii sõnandest aru (niivõrd-kuivõrd ma soomest aru üldse saan). Kinopilt on hia, eriti koduperenaiste soengud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar