teisipäev, 11. september 2007

Seened! The mushrooms!

Aga meie käisime shotikatega seenel hommikul;). Saagiks oli 17 pisikest kaseriisikat, vot. Shotikad oli nii õhinas, tuleb midagi otsida aga ei tea täpselt mida. Suska hüppas ja tegi äkkrünnakuid ning ei mõistnud sugugi minu pahameelt selliste äkiliste manöövrite suhtes. Leiukohaks oli kohalik kasesalu, suht alevi keskel:). Täitsa lahe, puhastasin ära ja panin vette päevaks, õhtul saab sõrmkübara täie kastet ehk. Metsa tahaks õudselt, äkki peaks vaba päeva küsima :P

We found the milk caps in the morning during our morning walk with scotties. I picked 17 small mushrooms :).

Eile oli restakas jälle. Puhastasin wenfexiga ära mõlemad sahtlid ning nühkisin noid ilufurnituure ka. Oh, ma olen nendesse armunud. Siuksed kenad roosipärjad tulevad musta kihi alt nähtavalt, et vaata ja imesta. Homme hakkame riiuleid ja sahtlite sisemust pleegitama. Õpetaja lubas tuua spets vahendit, millega saab puitu pleegitada. 1 purk wenfexit on juba otsas, nädalavahetuseks peab uue ostma. Loodetavasti on ilma, õues on tolle haisuga tunduvalt parem hakkama saada kui ruumis sees. Käsi on natsa valus liigestest, korraga sai vist palju. Aga ma olen hetkel vägagi motiveeritud ning mida rohkem vigisejaid ja pessimiste silmapiiril on, seda rohkem indu mus tekib :D.


Pilt roosipärjast ka olgu lisat, kuigi udune mobiilikas seekord.

There was the 2nd lesson of our restoration course yesterday. I cleaned 2 drawers with special removal liquid Wenfex. I like these beautiful handlers there with roses. This furniture piece needs lot of work but I will not give up! This piece has the history and its own story and thats why I like it.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar