reede, 14. juuli 2006



Vahva päev lapsehoidjana:).

Tänane päev oli pikk ja sisukas. Nimelt olin lubanud oma ristilapse vanematele, et hoian täna kella 9st 19ni tüdrukuid - Gerdat, Laurat ja Triinut. Et päev mööduks põnevalt, otsustasin nendega hommikupoolikul minna loomaaeda. Mõeldud, tehtud! Pakkisime end 10 paiku autosse ja sõitsime Veskimetsa ning veetsime seal 3 ägedat tundi.



Loomaaed on nii kena ja korras, kohati oleks nagu hooldatud aednike meeskonna poolt. Lillepeenrad, kiviktaimlad, hekid, kastmisvoolikutega töötajad. Vaata ja imesta, täiesti mujet avaldav värk!
Lastele väga meeldis aias, kommentaar oli : "Kõik meeldis!" (Triinu) "madu ei meeldinud" (Laura). Käisime karuselli ja rongiga kah sõitmas, lapsed said olla rongijuhi kohal ning boonusena saime ühe lisaringi:) (vihmase ilma tõttu oli hommikul külastajaid vähe). Jõudsime ka lastezoosse jänkudele pai tegema ja puuhobustega kiikuma. Aga vot sealne tagasitee oli karm, tibid paigutusid kavalalt kärusse ning mäkketõus oli suht järsk:). Aga trennist haiged jalalihased sain korda, vot! :P
Värske õhk ja palju muljeid tegid oma töö - laste lõunauni kestis kella 16ni (ka lapsehoidja magas tunnikese :P). Pealelõunaks oli mul neile üllatus - t-särgid ja tekstiilimarkerid nendele joonistamiseks. Väga lõbus töö oli:)

2 kommentaari:

  1. oled sina alles tubli! särgid on nii vahvad!
    lastele see päev kindlasti väga meeldis!

    VastaKustuta
  2. Vahel ju võib tubli olla ;). Tegelikult oli vahva päev, mulle ka meeldis.

    VastaKustuta