kolmapäev, 19. juuli 2006

Sünnipäevalaps ja Liivimaa kõige hullem põrsas :)

Täna on Blacky sünnipäev! Mede maadam saab 6.aastaseks ning selleks puhuks on siinmail oodata kingitusi ja külalisi;). Parim sõbranna Trips käis juba eile, tõi nänni ja söödi ühiselt pasteedi-juustu-viineri torti. Sellest söömast on inspireeritud ka jutu pealkiri, nimelt suutis Suska süüa nii kiiresti ja hullumeelselt, et pool elamist oli juustupuru ja pasteeti täis.
Fotosüüdistus kah:


Tordisööma: vasakult - Blacky, Suska ja Tripsu


Suska ja Blacky


Sõbranna Tripsu

Blacky kohta saab lugeda siit. Minu esimene oma loom ja mõnus rahumeelne shotikas on ta. Väga-väga mõnus muumik, kannatlik ja tagasihoidlik. Ei armasta rahva(-ja koera)masse, kiindub vähestesse, kuid truult. Oskab mõnusalt küpsisejoru ajada ja kuulab kenasti sõna. Suskaga võrreldes nagu öö ja päev. Mõnusad mõlemad:).
Palju õnne ka tema õdedele ja vennale! Kalli ja pai:).

Bosseknight
Babybond
Blackbed
Blackishbeauty
Beautybarbara

***
Blacky (Blackbed) has a birthday today! She is 6 years old lady now. There were 5 puppies in this litter, greetings to all! We had a small party yesterday with friend Tripsu. They ate some cake (bread, pate, cheese and sausages) and Blacky got some presents (Suska, too :D).
Blacky is "my first my own my real dog", very patient, friendly, likes to sleep under my bed or stay near me. My best friend and good companion, good friend to Suska and very protectiv. A real scottish lady:).

Today we will go to visit my mom and there are some more gifts waiting for her.
Happy birthday Dear Blacky!

5 kommentaari:

  1. Palju õnne ka minu poolt :)

    VastaKustuta
  2. Palju õnne Blackyle minu ja meie maadamite poolt.

    VastaKustuta
  3. I love your dogs and your knitting!

    VastaKustuta
  4. Oi hiljaks jäin... Aga palju õnne ka minu poolt Blacky'le! Imearmsad on nad sul mõlemad

    VastaKustuta