neljapäev, 25. aprill 2024

Filmifännidele - Harry Potter ja Good Omens

Ok, lubasin küll, et turistilõkse ei pildista ja blogisse ei pane, aga äkki on lugejate seas nende kahe filmi fänne ja siiski pakuks huvi? Kuigi sotsiaalmeedia ketrab vähemalt Potteri teemat Edinburghis küll hoolega. Aga olgu siis kirjas :)

Kohe saabub Crowley bentley ja pargib sinna :)

Algselt oli see kohvik teises kohas ja läks põlema, nüüd on ajutiselt (vist) avatud Victoria str ja taust on siis selline, et JK Rowling kirjutas seal (st samanimelises, aga põlenud kohvikus) oma HP esimesed raamatud. 

See on see pub, kus Gabriel oma hinge tikutopsi pani ja muusikaautomaat kõik laulud muudab "Everyday"´ks (Buddy Holly). Filmis on see natukene teistmoodi, raamatus oli nii, et kõik kassetid, mis vedelesid kindalaekas pikemat aega, muudusid Queen best of muusikaks :D 

"Everyday"... :)

Algne Elephant, mis põles

Miskine "sertifitseeritud" HP mudru müügikoht-muuseum, kogu aeg oli saba.

Võiõlu! Ma ei ole küll tulihingeline fänn, aga no see tuli ära proovida ja ilm soosis. Magus asi, omamoodi, paha polnud. 

Jutt on siis "Good Omens" II hooajast, mis paljus osas filmitud Edinburgis, aga ka stuudiotes lõika-kleebit tehes. Nt on kohati filmi vaadates tunne, et see kindlus paistis neil lausa igast unkast. Ei, ikka ei paista küll :)))  Aga praegu on nii tore vaadata, "sajandat" korda (see on tehtud Neil Gaiman ja T. Pratchetti raamatu põhjal)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar