neljapäev, 19. oktoober 2023

Olid ajad. 2006

 Ca paarkümmend aastat tagasi kui tekkisid aktiivsed kudumisfoorumid (alguses Ilutegijad ja siis sellest eraldunud grupp Kullaketrajad) ja soov ka väljaspool virtuaalsust kokku saada, tekkis kaks suuremat Kullakeste gruppi - üks Tartus ja teine Tallinnas. Olid ka ühised üritused nagu töötoad ja jõulud.

Jõulupidu oli kullakestega meil alati koos, mitte ainult Tallinn-Tartu, vaid kudujatega üle Eesti. Toimumiskohaks Tartus Uppsala maja (mitu korda), Mänguasjamuuseum (1x) jne. Selline tore traditsioon enne suur sotsiaalmeedia pealetungi. Eks me saame kokku vahel nüüdki, aga harva.

Ja siis ükskord aastal 2006 juhtus nii (link), see oli ikka koomiline lugu, sest see Mustika söögikoht oli reeglina tühi ja keegi neid 200 krooniseid praade nii väga ei soovinudki osta. Lugu jõudis EPLi ning minu meelest ka telesse. 

Jumal tänatud, et aeg on edasi läinud. Restos just ei kooks, aga no kootud on ikka igast asendist ja pea igal pool. 


PS. Vaatasin just, kuu aja pärast saab mu kudumisblogi 18a vanaks. Enne oli mul ka erablogi, mille lõin aastal 2000 peale Tehnokrati saadet, kus tutvustati blogger.com keskkonda. Viisin selle mingil hetkel WPsse ja panin peitu. 

5 kommentaari:

  1. Issand, kui huvitav elu ja mis ajad ning mis asjapulgad kaasatud!
    Loen siin, et pikk kirjutamise ajalugu ja tahtsin tänada kirjutamise eest! Ma käsitööd ei tee ega ka ei hakka suure tõenäosusega.
    Ja oli üks postitus, kus rääksid, et enam-vähem igal Tln käigu ajal käid Tarbekunstimuuseumis. Mõtlesin, et küll on imelikke ilmas! Ühel enese tuulutamisringil võtsin uudishimust kätte ja käisin ära. Aitäh! Oli ootamtatult huvitav ja plaanis on kunagi jälle!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Võta heaks, tundmatu! Päris igal ei käi, aga see on minu lemmikmuuseum lapsepõlvest saadik. Nüüd tahetakse arhitektuurimuuseumiga kokku panna, see oleks kurb.

      Kustuta
  2. Oh kui äge. Et oli ka aegu enne tänast. Ja telekas olime tõepoolest ka

    VastaKustuta
  3. Vabandust, kui ma niidiotsi õigesti kokku ei viinud ja te vale inimene olete, aga leidsin Meeleheiteta koduperenaise blogist Te küsimuse kilevaipade kohta ja jagan oma onunaise kontakti. Tema koob leiva- ja saiakottidest ja nüüd ka piirdeks kasutatavatest kilelintidest telgedel vaipu. Otsige FB-st üles Mamma käsitöönurk ja küsige infot.

    VastaKustuta