neljapäev, 17. september 2020

Natuke pildilist

Vahepeal on kool taas hooga käima läinud. Suvetööd hinnatud ja uus nimekiri tegevustest vajab täitmist. 

Kihnu titt koolile

Motiividest vest emale

Väsinud olen pisut, ilmselt seetõttu, et suvel normaalset puhkust sisuliselt ei olnudki. Aga see oli kõik ette teada, nii et ma ei kurda. 6 kuud kodukontorit sai ka just täis. Kuidas tagada normaalsed lõunapausid ilma, et kogu aeg ei oleks süümekaid? Mu kõige nõrgem koht hetkel. 

Natukene värvisin lõngu ka, sügiseste vahenditega. Nüüd juba tuleb välja ja meeldib rohkem. Tuleb võtta aega, planeerida ja lasta seista. Siis tuleb ka tulemus. Ja kindlasti eelpeits!


Soolikarohi ja maarjajää eelpeits (kollasel), vasakpoolsem on eelmisest korrast untsu läinud soolikarohu versioon, mida ma koospeitsisin maarjajääga ja siis järelpeitsisin tookord vaskvitrioliga.
Nüüd läks lihtsalt tunniks ajaks samasse värvipotti koos parempoolsega, aga 1h hiljem. August, 2020

Verkjas vöödik ja maarjajää eelpeits. Parempoolne pilt on Loodusmuuseumi lehelt võetud. Lõng on Hiiumaalt, 8/2 villane (Saara poest ostetud). 


2 kommentaari:

  1. Mind toob tagasi reaalsusesse see, kui arvutan välja oma tegeliku tunnitasu ja saan aru, et kassapidajana teeniksin rohkem :)
    ehk siis, makstakse 40 tunni eest. Punkt.

    Täiesti hämmastav kui kirkad värvid on võimalik loodusest saada :) imeline!

    VastaKustuta
  2. Oleneb lepingust ja org kultuuris üldselt, aga see covid on asjad peapeale keeranud. Kõik kurdavad, et söövad valdavalt arvuti kõrval. Kella 17st ma üritan ikka võimalusel lõpetada, muidu ei jää kooli jaoks aega :P

    Jah, nii põnev on eksperimenteerida.

    VastaKustuta