reede, 10. juuli 2020

Vähe või palju?

328 ei ole just suur number või noh, oleneb kontekstist. Kui on vaja heegedada kolmevärvilisi motiive 328 ja tähtajaks, siis on suur. Kui niisama oma lõbuks, siis tore vaheldus.

Ülesanne oli teha heegelmotiividest vest ja see motiiv Kihnu raamatust oli ainus, mis kodusest kirjandusest silma hakkas ja meeldis. Kodused lõngavarud läksid ka loosi, sest lõnga on alati palju. Samas ei ole ju kunagi ka seda, mida vaja või ei ole piisavalt palju :)

Ühesõnaga, alustasin 1.juunil ja enamasti nokitsen õhtuti kui palgatöö on tehtud ja koer jalutatud. Hunnik muid kooliasju on ka ootel, tähtaeg - august. Vist jõuan?

Õlad hommikuti valutavad ja käed surevad ära, aga tänu Jupiteri voogedastusplatvormile ja Pulsile, olen suutnud õhtuti keskööni ja vahel ka 1ni heegeldada. Ja nagu ikka nende asjadega on - asjad saavad valmis siis kui neid regulaarselt teha. Koerasaba on veel jäänud... ehk 33 motiivi. Kui otsustan ja jõuan pikemaks teha, siis 32 lisaks. Ja siis veel poolikud motiivid ja servade viimistlemine.

Ise ma seda ilmselt ei kannaks, nii et saab Proua emale, kes uudist kuuldes nõudis kohe pikemat ja taljest lahkemat kui mul tegelikult plaanis oli :)

Osad meil teevad ikka nn abuvesti põhimõttel või siis suurtest motiividest roosasid lastekleite. Mina suutsin jälle juuksekarva lõhki ajada. Sõbrants küsis muidugi irvitades, et kas ma kleiti ei soovinud teha, täiskasvanule? Jeah, variant oleks olnud ka voodikate :D

Saarast olen mitu korda lõnga tellinud juurde, sest loomulikult kodused varud ei olnu dpiisavad ja see kulu on kuidagi nii planeerimatu. Alguses sai otsa roheline ja poes enam polnud. Aitas tubli kudujainimene ja postitas oma varudest 25g. Siis sai otsa potisinine, tellisin poest uue ja selgus, et uus partii (eelmine oli dets, 2019) on tindisema tooniga. Ikaldus! Siis kurtsin nende müügiinimesele, kes pööras lao pahupidi ja leidis viimased paar tokki. Jess! Nüüd tundub, et lilla saab ka otsa... hetkel veel heegeldan, hambad ristis.

Lõng: 12/2 Saara Hea
Heegelnõel: 1,25
Kulu osas tuleb kokkuvõte siis kui valmis on.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar