teisipäev, 28. mai 2019

Pakivahetus. Mini-mittens swap in Ravery

Üle pika aja osalesin Ravelry´is ühes pakivahetuses. Peamine idee oli kududa minikindad ja siis saata pakk oma vahetuspartnerile. Lisada võis ka muud nipet-näpet nagu maiustusi vms. Minu pakk läks USAsse ja ise sain paki UKst. Mõtlesin kududa midagi hoopis teistsugust ja kuna ma just olin omale lõpetanud Ruhnu-ainelised sõrmikud, siis tekkis sealt ka mõte, et teeks hoopis minisõrmiku. Teist ei jõudnud ja kahevärviline loodus ununes ka ära, kiire oli. Saaja väitis, et see oli jackpot ja meeldib :) Loodame, et siis nii on!

Knit like a Latvian group organized the mittens swap in May and I joined as well. My parcel went to USA and I received the parcel from UK. As this is sort of Ruhnu year for me, I decided to make a small Ruhnu glove, only one of those as I was running out of the time. Last two months have been quite hectic to me. 


A parcel from UK, notebook, mini-mittens, chocolate, postcard, pattern of Shetland hat. Thank you!
Mais jõudsin ka kududa mõned kindavarred, et proovida taimedega värvitud lõngu Reedalt. Proovisin erinevaid versioone ja kombinatsioone, ma loodan, et Reet kunagi näitab ka, mis ta nendega siis teeb :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar