teisipäev, 22. september 2015

Inimkatsed

Nädalavahetused on toredad, eriti kui saab peaaegu 3 päeva järjest süles istuda ja inimest vaadata. Loom on nüüd otsustanud, et segaduste vältimiseks tuleb parkida end sülle niipidi, et näeks ka, mis inimene teeb. No et äkki sööb või midagi. Eks ole teada, et see inimene on igavene koi ja enamasti ühtegi palakest loomale ei anna. Aga proovima peab, seda enam, et ema on tal väga lahke. Täiesti arusaamatu, kust see kadedus küll tuleb.


Nagu inimene kirjutas, käisime rabas. Ilgelt märg oli aga siiski põnev, uued lõhnad ja teistmoodi olemine. Kõndisin mõnuga aga see raba on ses mõttes kahtlane, et lähed mättale pissile ning satud rinnuni vette. Nii et olge teie ettevaatlikud, maastik ei ole eriti turvaline.

Inimene arvas, et võiks teha pilti märja loomaga vihmase järve taustal ja kamandas mind istuma pingile. Ma väga ei tahtnud, sest märg oli ja müristas ka aga no korraks tegin näo, et istun.


Õnneks hakkas hullusti sadama ning me läksime koju sooja teki alla tagasi. Kodus on ikka hea, eriti kui inimene kuskile ei kiirusta ega tolmuimejaga ei kolista. Ma ei saa üldse aru, miks inimesed nii palju koristama peavad?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar