reede, 11. aprill 2014

Maja

Mutikesel on nüüd maja. Tegelikult on see olnud tal juba aastaid aga alguses ei meeldinud ja siis jäi panipaika seisma. Nüüd hiljuti kui tal siin öösiti olid ringitraageldamised ja tekkis mõte, et äkki piiraks pisut liikumist, et segadust vältida, tirisin maja taas lagedale.

Alguses ikka võõristati, korraks mindi ja kohe välja. Selline kahtlane asi. Nüüd käiakse korda-mööda magamas. Majas on paar patja, lapitekk ja kodune olek :)

Viimase nädala teema on see, et muti läheb õhtuti majja, mässab seal end higiseks (pesa tuleb teha ikka korralik, ega sileda "maa" peal ei saa ometi üks loom magada ju) ja siis viskub pikali. Vist meeldib. Aga ta on eluaeg olnud see loom, kes peab ühe ööpäeva jooksul võimalikult paljudes erinevates kohtades magama. Seega pikalt ta seal ei passi, mõned tunnid ja siis liigub teise pessa. Magamistoas on 2 pesa, elutoas on lambanahk ja maja ning Rosina pesa. Kui õhtuti Rosinaga spordiringil käime, on tagasitulles vahel kõik pesad segamini pööratud. Seltsimees ei leia ideaalselt kohta noh :)

Aga maja on tore, eriti kui peale suurt rassimist visatakse vinsuli nii, et kere on sees ja pea väljas, habe sassis ning õnnis nägu peas.

Majas oleks ruumi suisa kahele loomale aga mõlemaid koos pole ma seal veel näinud. Patjadel sobib küll juba koos vedeleda ning lambanahka jagada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar