reede, 26. aprill 2013

Pontu Pitsul külas

Hakkasime koertega õue pissiringile minema ja trepikojas toimetas just naabrimammi. Vastaskorteri uks oli pärani ning jäime korraks jutustama. Maadam B kasutas juhtus ja pressis end otsejoones naabrite uksest sisse. Sirge seljaga ja tõtakal sammul, näidatagu talle kassi ja kohe.

Kahjuks polnud kassi kodus aga see mutikest ei  heidutanud. Tema ukse vahelt välja tirimine on paras ettevõtmine, sest millegipärast ei olnud siis enam pissile minemisega sugugi kiire ja ei tahetud ära tulla. Selle kassiga on neil vastastikune sümpaatia. Kui kass ula peal on ja paraaduksest nõuab sissepääsu, siis kipub ka meile end sisse pressima. Mis siis, et Suskin suurest heameelest ta ilmselt sekunditega kapi otsa ajaks ja pisut möllu teeks. Nii äge ju!


Üks seik meenus veel. Pühapäeval magas Mutike siin elutoas oma lemmikpadjal sügavalt ning nägi ilmselt äärmiselt vaimustavat unenägu. Alguses seletas midagi kinnise suuga ja siis hakkas saba taga keerlema nagu orelivänt, ringiratast. Äkki käis kõuts tal unes külas :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar