Eile napsasin ema juurest maalt kaasa esimesed peedijumpsikad. Panin ahjuvormi foorumisse (jämedad viilud, pestud, koorega), sorts oliiviõli, mitu küünt küüslauku, piprasegu, balsamicot ja tunnikeseks kinnise pakina küpsema. Suts enne valmimist läks veel üks törts õli ning mõned lusikatäied pudistasin peale feta juustu. Hullult hea tuli! Üle pika aja mu kodusvalmistatud pühapäevalõuna katsetustest parim :P.
Mäletan peetide röstimist Anni kokaraamatust aga tal oli ilma fetata versioon ja üks tookordne katsetus ei olnud eriti elamusterohke.
I like baking but cooking is not my favorite thing to do. But the truth is that sometimes I need to prepare something at home for lunch and its not easy task for me. Yesterday I got some fresh small beetroots from mom´s garden. I cleaned those, cut into slices, added garlic, olive oil, pepper mix and wrapped to foil. Then placed in the oven and cooked around 1 hour. Finally added some feta and some more oil and cooked more 5-10 minutes. It was just delicious! :). So simple and so good, mmmm.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar