Tegin tänaseks söömaajaks ühe soolase piruka. Kui ma esimest korda maale spinati kasvama panin, siis just selle eesmärgiga, et nüüd hakkan ma tegema muudkui fetapirukaid. See oli nii umbes 4aastat tagasi ja vot nüüd ma siis lõpuks selleni jõudsin. Parem hilja kui mitte kunagi.
Retsepte on sel teemal väga palju, valisin ühe lihtsaima Perenaisest. Ainult fetat oli suurem pakk, 270gr ning muskaatpähklit riivisin ka sisse. Koore asemel panin 2,5% piima, sai pisut lahjem :). Küpsetasin ca 200 C juures 40minutit ja siis lasin täiesti jahtuda.
Maitses üllavatalt hea ning läheb kindlasti kordamisele.
Spinatisaak on sel aastal mul hea, isegi eelmise aasta seemned olid juhuslikkuse printsiibil teisele ringile läinud ning lämmatasid juba mu basiilikut. Seega on esimene lõikus tehtud ning basiilik päästet :).
See pirukas silme ees ostsin täna spinatit. Juustu unustasin osta. Eks keerutan midagi kodus olevatest ainetest kokku :)
VastaKustuta-Monika
Loodetavasti tuli hää?
VastaKustuta