esmaspäev, 21. detsember 2009

Novita pood

Mustamäel on nüüd avatud Novita lõngapood. Ma arvan, et see oli seal ka vanasti aga mul nagu meenub, et pigem teostasid nad seal hulgimüüki. Nüüd on aga silt uksel, et jaemüük teisipäevast reedeni kuni kella 17ni.

Käisin täna vaatamas, asuvad Laki 5b (e-kaartidelt seda ei leida, seega tegin ise kaardi :) ja muidugi olid nad täna kinni. Eks teinekord siis uuesti.

Sõitsin sinna Mustamäe tee poolt, kohe sealt Kullo vastast bensujaama nurgast keerasin Forelli ning siis ristmikuni välja. Ristmikult vasakule (seal oli vist Rademar nurga peal) ning kohe selle sama maja juurest keerasin uuesti vasakule kahe maja vahelt läbi hoovi. Parkida saab maja ees, Novita silt paistab.

Piilusin akna taga ka, silma jäid läbikriipsutatud hinnad nagu oleks miskine ale neil. Igatahes on mul küll soov sinna kunagi tagasi minna :).
Mõtlesin, et panen siia ka info, äkki kedagi huvitab.

3 kommentaari:

  1. :) Tundsin end natuke puudutatuna ja kontrollisin:) Laki 5b ei ole ametlik aadress ja seepärast seda e-kaartidel ei olegi. Aga süsteemi korrastatakse, mis muidugi võtab aega, oehh. Aitähh kaardi eest!

    VastaKustuta
  2. Oh kui tore, tänud ML :)

    VastaKustuta
  3. mis kaartidesse puutub, siis hobipunkti Kadaka t 86 näitab ka, et peaks nagu kassi tänavalt minema, aga tegelikult on kõik kinnistuomanikud kenasti kõik ära tarastanud ja otse ei saa.
    Novita on seal ammu jah, aga nagu karnalukski, on nad tegelikult ikka pmst hulgiladu ja kogu aeg ninapidi taga laos riiulite vahel, eraldi müüjat ei ole

    VastaKustuta