Juba paar päeva painab mind õudne magusaisu.
Eile haarasin poest kaasa pisut algmaterjali ning valmisid kiired siuksed shokolaadisnäkid.
Üks sats oli aprikoosidega ning teine banaanidega. Aprikoosid leotasin kuumas vees. Shokolaadi sulatasin võiga pehmeks ning kastsin aprikoosid sinna sisse. Laotasin seejärel paberile kuivama. Banaanikommidele riputasin peale kaunistusi kah.
Võid sai vist tibake palju, sest toas mul nad päris ära ei hangunudki. Panin siis korraks külmikusse täna ja praegu saab süüa juba nii, et näpud shokolaadiseks ei saa :).
Idee näpatud Craftzine`ist.
mind on viimastel päevadel sama maius isutanud. kunagi ammu tegin, võid šokolaadile ei lisanud ja sättisin kenasti taldrikule ritta. ilma paberita. kuidagi ei tahtnud taldriku küljest ära tulla:D
VastaKustutaPaberi küljest tulevad ilustui lahti, kui võid ei pane. Võiga ma pole mässama hakanud. Foolium ei taha ka küljest lahti tulla, kui õhuke on.
VastaKustuta