teisipäev, 20. mai 2008

Ajab nahka

Mulgustet sõrm on päris kena juba aga nüüd ilmnes mingi uus jama. Nimelt paar päeva tagasi hakkas nahka ajama ning ajab ohjeldamatult. Lisaks on nahk selline kuiv ja vastik, sõrme sirgeks panna ei saa, kisub. Nõusid pesen kindaga igaks juhuks ikka veel, samuti dushshi all käies püüan kinda kätte panna. Kreemitan kah kui meelde tuleb. Sõrmepatja katsudes on tunne nagu oleks tugev liimikiht peal. Loodetavasti ei jäägi see nii..

Olen õppinud kuduma nii, et lõng jookseb järgmisel sõrmel. Aeglasemalt läheb aga vähemalt saan kududa. Ema aitas koeri kammida, hoidis tüüpe süles ning püüdis räigemad rapsimised kinni :P. No tegelt ega see hull pole, Suska vahel suudab tou kirja panna, kuna on selline ägedamate liigutustega. Blacky on rahulik.

Olen õppinud kõiki oma igapäevaseid tegevusi tegema nii, et sõrm on kõrgel püsti. Isegi klahvidele ei taha vajutada, koorik kisub vastikult. Aga noh, pole hullu, küll too paraneb. Kodus hoian enamasti juba lahtiselt, tööl on ilu pärast (pigem) plaaster peal. Rohkem kui kuu on sellest möödas nüüd...

2 kommentaari:

  1. offtopic:
    ma ei saa hääletada, sest pole antud umbes sellist varianti:
    - ei, jälgin blogi guuglriideris ja käin lugemas kõiki lugusid, mitte ainult koera- või käsitöö-

    :)

    VastaKustuta
  2. Kui küpsised ära kustutada, saab mitu korda hääletada :D.

    VastaKustuta