pühapäev, 29. oktoober 2006

Koogitegemine sõltub tujust.

Kolasin blogides ja leidsin segasummast selle retsepti. Kuna mul oli muna ja võid, siis mõtlesin improviseerida. Võtsin õunakompoti, kurnasin õunad välja, lisasin punaseid sõstraid ning tikreid sügavkülmast ja astelpajumoosi 1tl täie. Siis 1dl suhkrut ja 1dl fariinsuhkrut lisaks ja saumikseriga kõik segamini. Sekka kaks muna, 3dl mitmeviljajahu, 1tl küpsetuspulbrit ja 1tl soodat ja natuke vaniljet. Ja ahju!
Ma ei tea, mis välja tuleb. Taigen oli mõnusat värvi - pruuni-punasekirju ja maitses nagu astelpaju. Nüüd tuleb 30min oodata, ehk kõlbab isegi süüa :P

Edit: täitsa norm kook on, kõlbab süüa küll:). Lisaks koogile sain ka uue pajakinda, st vana oli räbal ja kole ning õmblesin talle lihtsalt uue katte sel ajal, mil kook valmis :P. Kokku: 10min kindale ja 25min koogile.



3 kommentaari:

  1. Töö kiire ja korralik! Sinu koogitegu kõlab kirjapildis väga maitsvana, hakka või proovima...

    VastaKustuta
  2. Ajasid mulle ka koogiisu peale... Äkki teed vahel rohkem ja tood kontorisse kaasa.. :P

    VastaKustuta
  3. See on nii lihtne, et kõik saavad hakkama :D

    VastaKustuta