reede, 9. juuni 2006

SP8!

I`m ready to go to the post office tomorrow. I did some shopping today for my SP and just sec ago I closed my first package to her. Hi, my SP, it will be yours soon ;)



I don`t want to show you more but I can tell that there is some yarn, some books, some sweets etc. I hope you`ll like it ;).

***

Esimene pakike salakudusõbrannale on valmis! Täna käisin ostmas maavillast lõnga, milles sekka kedratud koeravilla. Saadan seda nii oma SPle kui ostsin natsa ka omale. Mõnus ilus vesihall on!



Aga pakikesse said Praakli raamatud, natsa heiet, Viiralti tiigriga linane kott, Kalevi shokolaadi, lõnga, litreid ja lõhnaküünal:). Selline esimene "jõulupakikene". Mul on seoses SPga päkapikuootuse tunne peal. Et kuidagi salapäraseid käike pidi ja kudagi tuleb kingitus ja see on nii põnev. Minu nn hellitaja nagu ta end ingliskeeli kutsub, muudku kirjutab, kuidas ta aga mulle shoppamas käib ja kui lahe see on. Täna siis sain ka selle fiilingu kätte, on jah vahva. Lugesin mitu korda tema ankeeti ja kujutlesin, mis ühele või teisele vastusele meie oludes vastata võiks ja kust midagi ehedat leida. Teise paki saadan natukene hiljem ning sinna tahaks panna natukene muusikat, veel lõnga ja maiustusi ning võibolla ühe sallikudumise raamatu. Talle meeldivad sallid, eriti roosades toonides ja tema blogis on nendest nii palju pilte!
Vot selline põnev lugu siis!

Täna oli üldse üks hull shopping. Ema soovilist oli pikk ning mul omal olid ka mõned kinnisideed. Vanaema mähkusid tuli hulgem tuua ning toidukraam oli otsakorral. Lisaks muud pisividinad, mis knopkade ja magnetina ostukärusse kinni jäävad :P. Nt Puude ladustamiseks talvel leidsin Jyskist vahva korvi aga kass millegipärast arvab, et see toodi talle ja istub seal kangekaelselt sees :D



Aga vaadake suve ka:), minu magamistoa aknast nt. On ju mõnus ilm!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar