kolmapäev, 24. august 2011

Laps majapidamises.

Eile tuli meile ukse taha LAPS. Ise tuli ja ära minna ei soovinud. Palusin tal siiski emaga kooskõlastada, et ainult siis tohib. No varsti oli särades kõksti tagasi ja läks koertega mängima. Üsna viisakas ja rahulik laps, plörtsutasid roosa seaga ja hullasid hiiirtega. Shotikad olid muidugi täiesti sillas. Blackyl ärevusest pissihäda (tal alati tuleb sisuliselt esimese 30minuti jooksul häda kui keegi on külas) ja Suskin pidevalt valvamas, et ega temast rohkem keegi äkki tähelepanu ei saa. Päris lõbus oli. Ma tegin samal ajal tööd ja just kõige lärmakamal searöhitsemise momendil helistas G. Ateenast. Ta täpsustas küll sissejuhatuseks, et ega ma enam kontoris ei ole aga täpsemalt õnneks röhitsuste kohta aru ei pärinud :D. Kõne sai ruttu peetud.

Laps oli külas vast üle poole tunni või isegi tunnikese. Vaatas raamatuid, küsis lennukipilte näha. Me rääkisime hiljuti, kuidas lennukid lendavad. Et pealpool pilvi on alati päike ja ta ei uskunud. Siinkohal olid mul alles mingitest reisidest võetud ohjeldamatud lennukifotod. Ta vaatas neid meelsasti ja siis teatas, et tema isa küll ei oska lennukiga sõita. Ilmselt peeti silmas juhtimist.

Täiesti selge huvi oli tal ka süstmise vastu aga kuna siis jäi juba kell hilja peale ja ema tuli lapsele järele, jäi süstmine nägemata. Blacky pääses ka lõpuks pissile ja sööma. Hiljem tegime veel pisikese tuuri pargis ning ülejäänud aja magasid loomad nagu karud talveunes. Palju pole vaja, pisut mängu ja uusi nägusid ning väsimus tuleb. Õnneks seekord keegi unes ei haukunud.

Kui me õue läksime, siis jooksis meile laps vastu ja ütles, et peale kempsus käimist oleks pidanud dressidel nööri ka kinni panema. Rohkem etteheiteid mulle kui hoidjale õnneks ei olnud ja lehmapildid ka jutuks ei tulnud. Äkki ema on ära keelanud, kes teab. Kempsus käimisega oli nali ka. Ütles, et pole suure potiga harjunud aga kui mina aitan, siis ta saab hakkama. Saigi. Suskin muidugi pressis end ka kohale, sest põnev oli. Kui ma ütlesin talle, et ta ära läheks, imestas laps, et miks ei tohi koerad kempsus kaasas käia. No tõesti, miks ometi? Ma ise ju ka eriti ei keela.

Killud :
"Meil on isane kass. Ta on nagu isa aga ei ole ka, isane kass noh."
"Mis värvi on koertel kaka?" "mis sa ise arvad?" "hihihi"
"Kes need lapsed on?" "Ristilapsed" "Kes need ristilapsed on" ... seletan. "kas nad elavad siis kirikus?"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar