esmaspäev, 6. juuni 2011

Elektriraudtee

Seda firmat on netis palju kirutud seoses lumetuleku rõõmudega, mil pidevalt oli probleemiks, et graafik vaba, pöörangud tuisanud jne. Aga nüüd suure suve ajal ei suuda nad ikka tagada normaalselt liiklust, see tuleb ilmselt rongidega vähem kokkupuutuvatele inimestele üllatusena.

Eile nt pidid linna saama grupp pisikesi lapsi (silma järgi vanuses 5-10, kokku 15 hinge) koos kunstiõpetajaga. Infost saadud instruktsioonide alusel teadsime, et rongid ei sõida aga sõidavad bussid. Nii sai ka plaanid tehtud ja lapsed õigeks ajaks bussi ootama saadetud. Tekkis vaid küsimus, et kuhu see buss täpselt tuleb, kuna seal on variante mitmeid. Infosse helistades aga selgus, et oops, busse ei tulegi! Ja et kuidas me ei tea, sellekohane info sai veebi juba tund aega tagasi üles pandud. No palju õnne, eksole. Etteruttavalt olgu öeldud, et lapsed said kenasti linna, kuigi õpetaja nahas eile küll olla ei tahtnud. Pahameel lapsevanematelt, mure laste pärast ilmselt rikkusid kogu ilusa päeva.

Täna ei andnud mul ikka rahu ja saatsin Elektriraudteele järelpärimise, et mis neil siis toimub?
Vastus oli : kahjuks polnud neid busse selleks päevaks tellitud. Tekkinud olukord on kindlasti üheks õppetunniks, kuidas asendusbussitranspordi tellimist paremini korraldada.

Vabandage mind nüüd, ma enamasti ei kasuta roppe väljendeid veebis aga no sittagi nad sellest õpivad!
Lugege kasvõi seda postitust - pole poolt aastatki veel möödas. Vastutustundetus on selle asja nimi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar