reede, 14. aprill 2023

Teen reklaami!

Epul on jälle tore seminar tulemas. Saab kuulata kohe online või hiljem järelvaadata, aga regama peab. Kopeerin tutvustuse, äkki kõnetab kedagi veel? 


See, milline sa oled, sõltub tegelikult sellest, mida sa kasvatanud oled.
Kui ütled julgemisele ja proovimisele jah, siis saad seda kogemust.
Kui ütled kartmisele, kahtlemisele ja ebakindlusele jah, siis saad seda kogemust.
Kui ütled pahameelele ja ärritumisele jah, siis saad seda kogemust.

​Sa oled kasvatanud midagi, mida sa oled kogenud ja mis oli sulle millalgi kuidagi kasulik.
Kuna see oli kasulik ja toimis, siis hakkasid sa seda harjutama ja uskuma. Ja nii lõid pidevalt olukordi, mis su uskumist tõestasid. Näiteks igakord kui ma oma mõtet välja ei ütle, saan tõestust, et mul pole väärt mõtteid ja järelikult polegi neid mõtet välja öelda. Kui istun alati koosolekul vait, siis järelikult olengi vaikne inimene ja vaiksed inimesed teatavasti ei räägi.

Ja niimoodi ühtemoodi elades tõestusmaterjal pidevalt kasvab ja nii hakkabki tunduma, et sa oledki jõudnud enda kohta faktini. Ja kuna teatavasti kõik su suhted tuginevad ka sinu loole iseendast, siis saad sa ka neilt pidevalt sama kinnitust.Näiteks kui oled suhtes kellegagi, kes armastab su vaikust ja hirmunud olekut, siis miks peaks seda küsimuse alla seadma? Ja nii saabki sinust mingi tüüp. Arvates, et nii on alati olnud. See on geenidest.

Mina olengi ...... (tavaliselt ütlevad inimesed siia mingi käitumise või emotsionaalse reaktsiooni).

Aga su käitumine pole sina. Käitumise taga on midagi palju põnevamat ja rikkamat. Käitumine on lihtsalt abivahend või takistaja. Käitumine on alati vihje.

Õnneks on meie sees alati olemas mingi hääl, mis ei lepi nende faktidega. Eriti kui need faktid on väsitavad hirmu, ebakindluse, kurjuse, liigse reaktiivsuse, sarkastilisuse vms faktid. Paljudel inimestel on tunne, et nad on midagi veel. Aga kuidas selleni jõuda? Kas see on väga raske? Aga äkki leian kolli?

Aga äkki on lihtne, äge ja leiad hoopis varanduse?

Tule 18. aprillil kell 17 tasuta veebinarile "MINA - kes see veel on ja mis tähtsust sel on?"PANE END KIRJA.

1 kommentaar: