neljapäev, 11. juuni 2020

Ikka kodukontor

Ei, ma ei kurda üldse. Kohe saab kolm kuud ametlikult kodukontorit ja täitsa tore on. Ma saan tööpäeva lõpus lülituda kooliasjadele ja üleüldse, kodus on mõnus. Rosina meelest ka. Ainult rutiin kipub vahel käest aga see ei olene alati minust, seda juhtub ka siis kui töötad kontorist.

Sel kuul saime isegi kooli minna. 4 maratonpäeva tihedat tööd, hindamisi ja kraaklust. Kui panna ühte ruumi kokku 10+ naist pikkadeks päevadeks, ikka juhtub. Inimeste taluvuslävi on erinev ju ja oh kui palju võivad inimesed kurta! Et peab koolis käima, juhendeid tegema, grupis töötama, teistega arvestama... naljakas. Nagu oleks keegi sundinud neid sinna minema :)

Enne kooli käisin oma vaipa kudumas. Esimene nädalavahetus oli kohe peale erikorra lõppu. Inimtühi kool ja ühikas, lammas määgis, linnud laulsid, desovahendid igal pool ruumides. Nagu maailmalõpp oleks üle käinud. Teisel korral oli juba natukene kooli moodi, õpetajad ja kaaskudujad seltsiks.

Koomilisemad seigad olid seotud eelarveaasta lõppemisega. Rakendasin kangast laupäeva hilisõhtul ja tegin telgede all sidust, ja oli kiirelt vaja abi pakkuda. Kuulan telefonitsi ja aru ei saa, mida see müük süsteemides teeb?! Ok, zoomime. "where are you?!" karjatab inimene teiselpool traati. Olin unustanud telefonil kaamera välja lülitada... Rääkimata 1.21 tulnud tekstisõnumitest paanikateemal ja muu fun nagu meil ikka. Mulle meeldib tsiteerida Pratchettit meie uutele töötajatele : "you don´t have to be mad to work here but it helps!". Ajatu tstitaat ja kehtib aeg-ajalt 100% Ilmselt on sellise töö kõrvalt õppimine hullumeelsuse kõrgeim aste :D

Igatahes vaip on lõpusirgel, sessi elasin üle. Alustasime ca 8 ja lõpetasime kolmel päeval pool 10 õhtul... covidi järelmõjud, eksole. Joonistamise õpetaja ütles viimases tunnis, et te pole mitte kapsad peast, vaid lausa läbi keedetud! Ja lasi natukene varem koduteele... :)

Augusti kodutööde list ei ole pikk aga tegemised on kõik aeganõudvad. Tundub ulme, et kõik valmis saavad aga mul on see tunne alati peale sessi. Eks elu näitab. Natukene veel ja esimene aasta saabki läbi. Täiesti uskumatu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar