kolmapäev, 1. oktoober 2014

Ainult üks pesa korraga.

Millegipärast on koertele hakanud meeldima vaid üks pesa meie majapidamises. Nimelt see, mis on pehme, vooderdustega, paraja suurusega ja paikneb magamistoas. Ilmselt toetab piisavalt shotikate kõikvõimalike kehakumerusi. Olgu täheldatud, et magamisasemeid on meie elamises kokku 4. Lisaks vedeleb Rosin tihti sohval ja B voodis, pea padjal.

Kuni siiani oli see staarpesa B magamisase nendel öödel kui ma teda magamistuppa lubasin. Viimasel ajal magab muti elutoas oma "majas" ning magamistuppa isegi ei kipu. Ma ei lase ka, sest mutikesel on öösiti vahel pikad ringitraageldamise tuurid ja ta ajab mind lihtsalt üles.

Nii et staarpesa on üle võtnud Rosin.

Täna hommikul kui õuest tulime, kimas mutikene kiirelt sellesse lemmikpessa aga kohmakas nagu ta on, ei suutnud siiski tormavat Rosinat edestada. Tibi pressis end kiirelt pessa ja istus seal siis sirge seljaga. Igaks juhuks pisut kiljus ka, nii moepärast...  et appi, rünnatakse. B passis natukene temaga tõtt ja siis tuli oma majja.

Varsti tuli söögiaeg ning muti lõpetas hommikueine enne Rosinat. Kasutas uuesti juhust ja kihutas taas pessa. Kui mina lõpuks magamistuppa jõudsin, kössitas Rosin pesa kõrval. Peaaegu et hingas teisele kuklasse ja oli äärmiselt solvunud ilmega. Muti troonis nagu kuningas keset pesa ja oli eluga rahul.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar