Sel aastal on mu korilusgeen umbes. Ei tõmba eriti metsa ja moosi siiani keetnud ka pole. Hommikul Rosinaga pikka tuuri tehes viis tee meid metsast läbi ning silma jäid ilusad marjad. Korjasin mõned kobarad ja mõtlesin, et proovin. Nii et see on selline "proovipartii" aga maitse on huvitav ning kui ma viitsin, siis äkki teen natukene veel. Koguseid ei mõõtnud, tunde järgi panen kirja.
- pihlakamarju vast tassitäie jagu, puhastatult mõõdetud
- õunu oli 3 pisikest koduaia "punni"
- suhkrut panin maitse järgi ja kahes jaos, seega ei oska öelda, palju kokku kulus. Äkki pool kruusi või natuke rohkem.
- vaniljesuhkrut lusikaotsaga.
- natuke vett, vast kruusitäis
Seejärel purki ning kaas peale.
Maitselt on moos mõru ja omapärane, mulle meeldib :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar