pühapäev, 24. märts 2013

Kohvikannusoojendajad

Täna tahaks näidata midagi, mis on mu ema näputöö. Nimelt eelmisel sügisel pensionile jäänud proua nokitseb ajaviiteks kohvikannusoojendajate kallal ja teeb seda 100% taaskasutuse põhimõttel. Viimati sain temalt lihavõtteks sellise komplekti. 

Nood tibud olid kunagi ühe ilmetu laudlina peal, ema on motiivid välja lõiganud, tugevamale alusele silmanud ning pajutibud lisaks tikkinud. Pajakindad on aastaid kasutuses olnud poekindad, millele ta nüüd uue, samas võtmes katte peale õmbles.

Juhiks tähelepanu ka linikule, mille taustal ma neid pildistasin. Leidsin selle otsa.ee-st ja ei suutnud vastu panna :) Peen tikand ja käsitsi heegeldatud äärepits. 

Teine soojendaja oli just otse nõelasilmast tulnud. Materjaliks üks vana "lörakas" kampsun, mis soojendaja "seljas" minu meelest päris lahe välja näeb. Seal on hetkel presskann all peidus, sellest ka pisut punnis olek. Me nimelt mõlemad tarbime hommikuti presskannukohvi ning ma armastan lasta kohvil mõned minutid soojendaja all tõmmata. Nii et täiesti praktilised "vammused"!


My mom´s works, 100% reused materials.

1 kommentaar: