laupäev, 24. september 2011

Koeraelu

Et koer ikka mugavalt sohvale saaks. Link  Eriti meeldib mulle see laastukorvipesa viimasel pildil.

Meil oli üleeile suursündmus - Suskin magas pesas! Loomulikult mitte enese omas aga siiski saavutus. Ta sai omale pesa aprillis ja mitte keegi pole teda seal veel magamas näinud :P. Blacky vahel käib aga siiski on B pesa talle enesele mõnusam, saab laiutada ja padi on sees.

B oli väga nõutu igatahes. Tuli koos minuga magamistuppa ja siis jäi seisma, jõllitades oma lemmikpesa. Vaatasin siis minagi huviga, et kas Suskin liigutab end või siiski mitte. Oh ei, mis te nüüd. B aga leidis toreda lahenduse, upitas end teisel katsel voodisse ja laiutas mõnuga.

Täna hommikul oli meil action! Väljusime jalutuskäigule hoolimata ladinal kallavast vihmast ja ennnäe, maja ees valvas sakslase moodi loom. Ilmselt oli abiks see, et shotikad 5 päeva hoidja juures sakslasega sõbraks said. Suskin läks kohe nuusutama, et kas on tuttav loom või siiski mitte. Ei olnud, äärmiselt tüütu ja kohati lõrisev, tahtis trepikotta ka veel trügida. Sain kuidagi koerad sisse tagasi topitud, vahtisime siis ühelpool klaasi ja peni teisel pool. Võeh! Ei jäänud muud üle kui minna tagasi tuppa ja pisut oodata. Blacky oli hirmus pahane, marssis tuppa ja lasi kuuldavale hinge põhjast tuleva "mhhhhhh"-i. No misse siis olgu eksole, pissile ka ei saa mingi peni pärast minna!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar