teisipäev, 19. juuli 2011

Blacky 11

Meie mutikene saab täna 11-aastaseks! Viimane aasta on olnud eelmistega võrreldes pisut keerulisem aga nii vapra, kannatliku ja tubli koera kantseldamine ei valmista tegelikult erilisi raskusi.
Suur annus rutiini, pisut planeerimist ja kannatlikkust on võtmesõnad. Vanemas eas koeraga võibki ette tulla igasuguseid "üllatusi", lihtsalt vahel võtab enesel rohkem aega harjumine mõttega, et me kõik jääme kord vanaks. Ka koerad.

Aga et sünnipäevajutu alatoon ei jääks pessimistlik, siis võin kinnitada, et Blacky on endiselt reibas ja optimistlik.

Alles üleeile kraaklesid Suskaga ratastega hiire pärast ja panid seda teineteiselt pihta. Kraaklemine siinkohal tähendab kõva lärmi pigem, kakelnud pole nad kunagi. Lihtsalt see on see shotikate omavaheline veider mäng - karjatan igaks juhuks teise kõrva ääres ja teen rõvedat häält, äkki mõjub.

Igatahes on mutikene oma vanemad nüüdseks vanuse mõttes üle elanud. Jätkugu tal jaksu veel mõneks pikaks aastaks meid lõbustama :).

Olgu veel ka üle korratud iga-aastane tarkus - see saatusesõrm, mis mind 11 aastat tagasi just selle tõu juurde viis, oli küll igas mõttes eriline!

Õnne ja tervist meie kutsile :)

8 kommentaari:

  1. Õnne soovovad kaks küla kassi, vanem neist sai äsja üheksa.Õnne!

    VastaKustuta
  2. Südamlikud õnnesoovid! :) Nagu ütles meie loomaarst, kui koonuka iga kuulis: "Järelikult on koera väga armastatud." :)

    VastaKustuta
  3. õnne loomakesele ja perenaisele.

    sokid olid nii minu moodi, minimalistlikud.
    Annu

    VastaKustuta
  4. Õnnesoovid eakale sünnipäevalapsele :)

    VastaKustuta
  5. Palju õnne ja põnevaid uusi mänguasju! :)

    VastaKustuta
  6. Tänud!

    Annu, tore kui meeldisid.

    VastaKustuta
  7. Palju õnne ja tervist kutsale :) ja prenaisele :)

    Inx

    VastaKustuta