laupäev, 28. mai 2011

Selg valmis. Back side finished

Ma ikka koon ka vahel, nt täna lõpetasin oma taskutega kampsuni seljatüki ära ja panin venitama. Ma pole enne niiviisi kampsuni tükke venitanud aga siin on palju palmikuid ja mul oli kohati tunne, et äkki jääb kitsaks. Aga peale pesu läks lõng nii mõnusalt pehmeks ja venis kenasti.

Esitükid lõin ka juba üles, mõnus kudumine on. Muster köidab ja lõige on tore. Seal on taskud ja krae, nööbid tulevad ka. Tänane telekaprogramm on lubav, nii et  igati kudumiseks sobiv õhtu. Õues nagunii midagi teha ei saa, kohutavad kogused sääski ajavad hulluks nii mind kui koeri.



I finished the back side of my cardigan today. Washed it and blocked as well. This is what I usually don´t do with cardis and sweaters but this one has lot of cables and I wanted to be sure that it streches enough to fit. Yarn is soft and colour is my favourite.

I like this pattern much, it has pockets (important for dog owner :)) and collar. I already casted on both first sides as well and knitted 2cm. TV program is promising for tonight -  so I hope to have plenty of time for knitting.  

Could´t do much outside today as we have such an amount moscitos here that´s almoust impossible to stay outside longer than needed. Painful for me and also for dogs.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar