pühapäev, 21. juuni 2009

Haapsalu - muinasjutulinn

Mulle on Haapsalu alati südamelähedane olnud. Isiklike mälestuste ja selle aura tõttu, mis sellel linnal on. Seetõttu oli tänane minekuotsus kerge sündima, eriti kui Tiina nõusoleku kampa löömiseks andis.

Põhjust minekuks oli! Käisime Haapsalu salli raamatu esitlusel.

Teate kui ilus see raamat on! Ja kui vahvad on need prouad-naised, kes kõik selle raamatu sünnile kaasa on aidanud. See oli liigutav üritus. Haapsalu salli raamat pole lihtsalt üks järjekordne raamat, see on midagi erilist. Selle ilmumine tähendab nendele vanaprouadele palju. Nagu üks nendest esitlusel ütles: "ma võin nüüd rahuliku südamega surra!" Ja mitte ainult kohalikele käsitöömeistritele. Selle ilmumist on paljud oodanud pikisilmi!

Esitlus toimus Epp-Maria Kokamäe galerii 2. korrusel. Epp-Maria on ise ka üks paljudest, kes selles kaunis raamatus salli eksponeerib. Koht oli vastavalt raamatule väärikas ja armas. Kohal olid kirjastuse esindajad, autorid, kudujad, vanameistrid, modellid, huvilised :).

Tehti kingitusi ja lausuti tänusõnu.
Ilus oli. Mul on siiralt hea meel, et meil nii armas ja suursugune omakeelne käsitööraamat ilmunud on.


Tänud Lolale segasummasuvilast seltsi pakkumast!

6 kommentaari:

  1. Ma tänan veelkord mind kaasahaaramast! Ma oleks paljust ilma jäänud! Ja raamatut veel mõnda aega ootama pidanud. Nüüd aga .. terve õhtu ilusa imetlemiseks!

    Sügav kummardus ja tänusõnad!

    VastaKustuta
  2. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving :) - jäi täna silma just.

    VastaKustuta
  3. Kas te läksite pärast veel kuhugi kohvitama? Mul oli nii kahju, et ei saanud teie seltsi jääda aga emaga oli juba varem kokku lepitud Anni uues kohvikukeses istumine :) Tore oli teid näha!

    VastaKustuta
  4. Oi , sa oled saanud teha nii palju ja ilusaid pilte! Kahju on et ei teadnud sind leida, oleks olnud tore muljetada;)
    Ilm oli ka nii ilus ja Haapsalus ei sadanud üldse. Mul nii hea meel et ka sõidu sinna ette võtsin!

    VastaKustuta
  5. Krentu, me käisime Müüriääre kohvikus kohvitamas :). Algul oli plaan minna kuursaali aga seal on rekonstrueerimistööd kuni jjärgmise aasta suveni. Aga Müüriääres oli ütlemata kena ning toidud maitsvad:)
    Oli jah tore trehvata!

    Moni, ilmaga vedas 100%, sinnasõidul saime suure vihma kaela aga Haapsalus oli sirav päike ja tore suvetunne tuli kohe sisse.

    VastaKustuta