reede, 16. mai 2008

Roheline

Juhtusin lugema täna Manni blogist seda lugu ning tekkis õudne soov järele proovida. Nüüd on rull valmis ja degusteeritud ka. Jube hea on! Minul rulli keerdus kenasti aga kerkida oleks võinud paremini.

Rimist leidsin spinatilehed, juustuks valisin naturaalse bonjur´i ning sisse hakkisin ühe pisikese kollase paprika ning pisikese punase. Kreemi hulka raputasin pisut cayenni pipart ka.
Segu tegin nii, et mikserdasin munad vahtu, spinati purustasin peeneks. Spinati maitsestasin soola ja pipraga ning lisasin jahu ning lõpuks ettevaatlikult munad. Siis kõik see 15min ahju ca 200kraadi juures ning kohe kui ahjust välja tuli, keerasin küpsetuspaberiga koos rulli. Lasin jahtuda.
Kui rull oli ok, rullisin uuesti lahti, määrisin peale juustusegu ning uuesti rulli.
Ohh, kui hea maitse on :)))). Proovige järgi!

Edit. Natuke parem pilt lisatud.

2 kommentaari:

  1. nii tore, et sul kenasti rullus ja maitses ka:)

    VastaKustuta
  2. Minul ka kavas soolaste rullidega katsetada. Munarulle olen teinud, aga aedviljadega veel mitte..

    VastaKustuta