pühapäev, 15. mai 2011

Nässu õnnelikult muusemis!

Muuseumitöötaja Karu Lillekäpp ja Nässu
Kui karu Nässu Tartusse muuseumisse jõudis, oli Karu Lillekäpp muuseumirahvaga juba ootamas.Koos tehti mõned pildiklõpsud ajakirjanikele ning siis võis ringkäik muuseumis alata.

Jah, lugesite õigesti, Nässu on meil meediastaar!
Karupaar Postimehe ajakirjaniku küüsis
Marge ütles, et kui muidu tuleb ajakirjanikke meelitada ja manguda, siis Nässu nupukese peale tormas neid kohale nagu ee... karusid meepotile :P. Seega võite näha Nässut homsest Õhtulehest ning ka Tartu Postimehest. Linnalehes oli ta juba reedel


Muuseum ise on muidugi imeline aga sellest olen ma vist sada korda kirjutanud. Mulle õudselt meeldib seal! Hinge, südame ja perspektiiviga tehtud, igale eale sobiv ja alati üllatustega.
Tulge muuseumisse!

Marge tehtud ekskursioon oli muidugi kirss tordil! Me nägime ära vist kõik, mida vähegi oli võimalik näha.Lapsed said mängida mängutoas ja meisterdada pesulõksudest putukaid, proovida teha teatrit uues teatrikodus, kuulata jutte karude ajaloost jpm. Karud tsillisid niisama ja võõrustajad-pered kohvitasid-jutustasid.

Tänud kõigile, kes tulid ja kes tulla ei saanud, siis minge Nässule kindlasti külla! Tegime nalja, et nüüd viime igal korral Nässu garderoobi midagi lisaks või siis õmbleme 12 pisikest karu neile seltsiks!

Imeline päev oli!


2 kommentaari: