esmaspäev, 29. mai 2017

How to keep an idiot busy

Kõigepealt lase koeral tosserdada mööda tolmust külateed nii umbes tunnikese ja siis vii ta koju, mida on äsja põhjalikult puhastatud.

Plaani vannipäeva aga jää hea raamatu küüsi ja lase loomal terve õhtu koterdada mööda elamist, ühest pesast teise, ühelt vaibalt teisele. Päeva lõpetuseks minge koos lillepeenraid rohima ja mulda vedama. Ühtlasi tekib korduvalt lihastreeningule soodne olukord, kus elukat tuleb pojengipõõsaste vahelt sabapidi välja tirida (shotikatel on jäme ja tugev saba, neid tiriti vanasti urgudest välja). Lükka silmini tolmav loom tuppa ja vaju sügavasse unne.  Järgmiseks hommikuks on uus koristusaktsioon soolas.

Et elu oleks veel põnevam, pane peale hommikust koristamist koerale hommikusöögist järele jäänud krõbudele tavapärasest rohkem keefiri ja sebi ise ringi, nii et koer saaks piima larpimise ajal korduvalt vehkida peaga vasakule ja paremale. Ta ei saa ju inimest silmist lasta.

Peale söömaaega jätka koristamist, puhasta ära põrand ja seinad, köögivaip ning jalgratas, mis koera kausist poole meetri kaugusel. Ühtlasi kanguta tühi kauss välja ratta ja seina vahelt, pese ära koera nägu, habe ja toidukauss.

Ja veeda ülejäänud pool tundi mööda vaipa ringi rulliva loomaga, kes üritab iga hinna eest pesuvett habemest välja saada. Kuivata ära vaip ja põrand. Õhtul pane loom vanni ja palveta, et must vesi kanalisatsiooni ei ummistaks.


1 kommentaar:

  1. No aga onju tore! Ja kui sellest tuleb inspiratsioon nii laheda jutu kirjutamiseks,siis jätku teie seiklustele 😀

    VastaKustuta