esmaspäev, 7. november 2016

Aeg kaob, rõõmud jäävad

Järjekordne nädalavahetus matkamise tähe all möödas! Seekord käisime Perila rabas, absoluutselt mugevustevaba rassimine. Ei mingeid radu ega laudteid, tore lumine karjamaa ja vahelduseks soometsa padrikuid. Kokku tuli ca 8mk ja vahelduseks oli see täiesti OK. Lund oli palju, päike paistis ja meeleolu hea. Jõulupildid said ka tehtud, kes teab, kuidas jõulude ajal selle lumega on. Kui nädal tagasi korjasid matkalised kukeseeni, siis seekord läksid mõtted apelsinidele, piparkookidele ja verivorstile :P


Vahepeal on olnud aega pisut kududa ka. Mu elutoa kardin edeneb. Harutasin ju hiljuti pea kõik ära, sest avastasin vea ja ühtegi head mõtet ei tulnud, kuidas viga parandada ilma harutamata. Aga õigesti tegin, nüüd kõik klapib ja ole "mees" ja ainult koo!


Oleks vaid aega rohkem! Tööalaselt on küll olnud hull, vahepeal isegi tuli võtta aega lisaks öötundidest aga need on õnneks ajutised perioodid, mis loodetavasti mööduvad. November ja detsember on meil alati olnud hullud, ei midagi uut...  Lisaks see igavene tüütu olme ja muud kohustused, mis energia ära võtavad. Olen nüüd püüdnud teha nii, et koon vähemalt ühe rea. Ega muidu asjad ei suju kui ei tee.

Laupäeval käisime ka korraks maal. Kelgutada sai juba ning lumes möllata, loom on õnnelik!

Uhke nägu on tal peas sellepärast, et kõrgelt näeb paremini. Kui sul on antud olematu pikkusega jalad, siis on tavaoludes ju igasugune perspektiiv piiratud. Aga no roni kelgule ja sa näed, milline vaade!

Neid sõrmikuid kudusin ka laupäeval natukene, hea pisike projekt kaasavõtmiseks. Aga vaevaliselt edeneb. Mul hakkab peenikeste varrastega kududes vasak õlg valutama. Siis pean vahet tegema ja võimlema. Ilmselt koon tugevamini kui muidu ja hoian kuidagi kätt pinges. Aga ilus tihe kude tuleb ja mul on täitsa isu kududa! Lumi loob meeleolu ja tekitab ka vajaduse (mitte, et mul kindaid ei oleks...).

Ole terved ja püsige soojas!
Kirjutamiseni!

2 kommentaari:

  1. Lausa kardin käsil! Tohutu töö tundub olevat. Kui suur tuleb? Mis lõngast?

    VastaKustuta
  2. Ühekordne linane, akna laius on 3m. Pikkuse osas ma veel mõtlen, töökäigus selgub.

    VastaKustuta