laupäev, 3. september 2016

Pistaatsia Pavlova ja õunauputus

Osad koogid tehakse vist ainult vaatamiseks, süüa neid küll ei raatsi. Näiteks see leid - pistaatsia pavlova, ühelt poola lehelt.  Põhja ma teeks nagu pavloval ikka tehakse, nii et ma ei hakka seda siia lisama.

Google tõlkis kreemi osa niiviisi:

Filling: 
✔ 80g pistachios (without shell)
✔ 200ml whipping cream 36 %
✔ 200g mascarpone
✔ 2 tablespoons granulated sugar
✔ green food coloring (optional )

 ✔ 20g chopped pistachios

80g pitsaatsiapähkleid purustada kohvimasinas (ära kärssama aja).
Koor vahustada, segada sekka mascarpone ja pähklid ja suhkur.
Värviks (kui tarvis) võiks proovida nt Matcha rohelise tee pulbrit siit poest.

Ülejäänud pähklid lähevad kaunistuseks. 

Soodsalt pähkleid saab osta Germundist, linki ei pane, mu brauserid siin koorist kinnitavad, et midagi on selle poe seadetega ja leht pole turvaline. Aga eks neid pähkleid saab mujalt poest ka osta  :)

Aga õuntest rääkides, kui keegi veel ei ole proovinud Kanada õunakooki küpsetada, siis nüüd on aeg! Minu meelest on see üks viimase aja parimaid õunakooke. Retsepti leiab siit.



Kommentaare ei ole: