esmaspäev, 6. juuni 2016

Haapsalu

Tööasjadesse tekkis hetkeks paus, kasutasin juhust ja moosisin ülemuselt vaba päeva välja, ületundide katteks. Kuna ilm oli tol hommikul suurepärane, siis tekkis hirmus isu sõita Haapsallu. Mõeldud-tehtud, ega mina juba nende asjadega kaua plaani ei pea, isu läheb ära äkki :P Autosse ja minek!

Nii mõnus oli, juhe piltlikult öeldes seinast ning terve päeva sain pitsikeskuses kududa. Muidugi ka kohvitada ja kooki süüa, mõnusas seltskonnas. Küll seal on ikka ideaalne paik kudumiseks!

Helin näitas oma suurt uut rätti. Võimas suurus!


Toredad külalised olid ka, Nelson ja Oskar, Shveitsist, reisivad Eestis autokaravaniga ringi.


Ilm oli suurepärane! Tol päeval näitas autokraad Haapsalus 24,5C


Üldse on olnud ilusad ilmad vast juba paar-kolm nädalat, vist? Appike, aeg läheb nii kiiresti. Nüüd võib vist juba öelda, et suur suvi on väljas. Täna avastasin, et pojengid õitsevad.


Mina aga ei kudunud seekord sugugi mitte pitsi, vaid järjekordset kindapaari. Leidsin kunagi ammu ühe anonüümse kinda, mille kogumise kohta ei ole midagi kirjas. Kuna mulle need värvid hirmsasti meeldisid, siis panin omale tallele. Lõpuks sain Saarast sobilikud toonid kokku ning võis kudumine alata. Kinnast ma ise näinud ei ole, kuna muuseum on nüüd ju kinni ja päris 1-1le ma ei koo ka. Just see värvikombo ja muster võlusid mind, ei saanud ju jätta proovimata.
Kutsun seda ise naljaga pooleks "järgmise kahe aasta meditatsiooniprojekt". Lõng on Saara Hea, 12/2 ja vardad 1.0.



Ja ega see vist päris nali polegi, kuna sain kogemata kombel laupäeva õhtul keset alevit ketist lahti pääsenud koeralt kätte hammustada. Nii et hetkel on kudumisega finito. Õnneks sai haiget vasak käsi ja suht õnnelik õnnetus oli, kuna elukas märkas teist inimest ja jättis meid rahule, aga paranemine võtab aega.

Nii et tuleb vist teistmoodi suvi. Hetkel on küll tööd nii palju, et tapab ja puhkusest võib vaid unistada aga kui see puhkus ükskord tuleb, siis vist seekord hoopis lugemiskeskne, näiteks. Mis iseenesest polegi ju üldse paha mõte!

Seniks aga kirjutamiseni :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar