kolmapäev, 18. november 2015

Kudumisblogi 10

Sel aastal on mul isegi meelest blogi sünnipäevast kirjutada! Nimelt homme, 10 aastat tagasi lõin ma blogger.com keskkonnas oma käsitööblogi.

Bloggerit teadsin juba varem ühest tehnikasaatest, kus sellist päevikupidamise imevidinat tutvustati. Käsitööblogi oli mul paar kuud alguses Isetegija foorumis aga ma mäletan, et seal oli pilte raske panna ja õigesse suurusesse paigutada. Nii et kuna bloggeris kogemus olemas, sai asjad siia üle toodud. Nime osas ma isegi ei mäleta, kust see mõte tuli. Ju siis nii oli, kuna ma kudusin ja mul olid koerad.


Vaatasin vanu sissekandeid ja pilte, suurem pusimine oli Erise kallal. Palmikud meeldivad mulle siiani ja ideede list on pikk ning lõpmatu. Püüan ikka vahel blogida ja enda jaoks kirja panna, mis varrastelt tuleb. Külastajaid loenduri järgi ikka on aga enam pole sellist aktiivset kommenteerimist nagu alguses oli. Ega ma ise ka ei viitsi eriti kommentaare jätta, vahel küll aga enamasti mitte.

Mulle omale on see blogi hinnaline pigem koeralugude poolest. Detailid hakkavad meelest minema ja nii armas on neid lugusid vahel üle lugeda ja pilte vaadata.

Eks ma ikka veel jätkan jõudumööda. Kas just taas 10 aastat jutti, ei tea keegi. Aga kui keskkond püsib ja isu on, siis ikka!

6 kommentaari:

  1. Jaksu blogimisel! Käsitööst loen alati rõõmuga! Ja isegi minusugune koera-kauge inimene on hakanud koeralugusid lugema :)

    VastaKustuta
  2. Olen ka juba aastaid püsikülastaja. Kuna ka minu süda kuulub shotikatele, olid koeralood esialgu ajendiks. Aga naudin ka käsitöö ja reisilugusid ning tegelikult kõike. Nii mõnusa vaheda sulega lood! Nobedat näppu ja rõõmsaid seiklusi ka edaspidiseks, mina püsin lainel ja elan kaasa! Tervitades Marge

    VastaKustuta
  3. Palju õnne ja jõudu jätkamiseks!!:)

    VastaKustuta
  4. Palju õnne! Mul tuli seda fotot nähes Sinu Erise kudumine nii selgelt meelde :) See oli üks mega projekt :)

    VastaKustuta
  5. Aitäh! Oli jah, see oli vist üks esimesi inglisekeelseid juhendeid, mida ma kasutasin.

    VastaKustuta