laupäev, 17. oktoober 2015

Testin lõnga

Ma nillin juba pikka aega saara uut e-poodi, enamasti küll kindalõngade osas aga nende pitsilõngade värvivalik on samuti väga apetiitne. No ükskord pidi see juhtuma, et ma sealt midagi tellin. Seekord osutuks valituks siiski pitsilõng, millele antud Siiri Reimanni heakskiit. Argumentideks oli veel väga ilus toon (mereroheline, poenimena aga minu meelest pigem tume türkiis reaalis) ning vajadus uute pitsikudumise varraste järele.

Kohe proovisin ära ka ning lõin silmad uue salli tarbeks eile üles. Jaja- mul on miljon asja pooleli aga no ma ainult proovisin, eksole. Ega ma ei pea siis kohe edasi kuduma hakkama. Mul oli vaja oma pitsikudumisetuju tagasi saada, peale Bulgaariat oli see kuhugi täiesti kadunud. Ja ma ei pidanud pettuma, lõng on tõepoolest väga hea, varrastest rääkimata. Need koovad peaagu ise!

Toon pildil ei ole korrektne, reaalis on too ikka pigem roheka alatooniga sinine

Võitlen nüüd endaga, et kindad ikka ära lõpetada ja kampsunile uuesti hoog sisse lüüa. Raske on, väga raske.
Igatahes ütlen lõpetuseks - seda lõnga tasub soetada!

Kinnastega läheb ka kenasti. Üks on valmis ja teisest on üle poole kootud. See igavene dilemma siin majas kummitab - kui korraga on peal kudumisisu ja lugemisisu, tuleb oma vaba aega väga täpselt planeerida ja sättida, et kumbki isu ei kannataks. Siinkohal üks lugemissoovitus ka, äkki kellelegi on abiks - "Viienäpu", autoriks Māra Zālīte.

1 kommentaar: