Viimasel ajal ei kulu meil moosi sugugi palju, sellegipoolest tahaks igal aastal natukene talveks vekkida ning põnevad retseptid jäävad silma. Nt selline :
Koostisained
500 g maasikaid
250 g Dansukkeri moosisuhkrut
4 spl palsamiäädikat
2-3 tl purustatud musta pipart
Puhastage ja loputage marjad ning keetke koos moosisuhkruga 5 minutit. Lisage palsamiäädikas ja must pipar ning keetke veel mõni minut. Tõstke keedunõu pliidilt, eemaldage vaht ja valage moos puhastesse purkidesse. Sulgege purgid ja säilitage jahedas.
DanSukkeri kodukal on väga palju erinevaid retsepte, soovitan uurida!
Maasikamoos palsamiäädika ja musta pipraga
Koostisained
500 g maasikaid
250 g Dansukkeri moosisuhkrut
4 spl palsamiäädikat
2-3 tl purustatud musta pipart
Puhastage ja loputage marjad ning keetke koos moosisuhkruga 5 minutit. Lisage palsamiäädikas ja must pipar ning keetke veel mõni minut. Tõstke keedunõu pliidilt, eemaldage vaht ja valage moos puhastesse purkidesse. Sulgege purgid ja säilitage jahedas.
DanSukkeri kodukal on väga palju erinevaid retsepte, soovitan uurida!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar