teisipäev, 6. jaanuar 2015

Harju-Jaani naisekindad.

Ma olen nendest kinnastest kunagi kirjutanud ja saamisloost pisut fantaseerinud. Muster on sarnane Harju-Jaani meestekinnastega, mõned variatsioonid lisaks ja teistmoodi loodus. Võimalik ka, et see oli kuduja mugandus aga kuna ma harva teen 2-1-2 soonikut, siis tulemus oli täitsa mõnus.


Ma pean tunnistama, et ma fännan seda paari väga. Tunne on, et Kolga-Jaanide kõrval on need ühed mu lemmikud hetkel. Muidu on ikka midagi, mis jääb kripeldama aga nende puhul oleks nagu kõik paigas. Eriti meeldib mulle see lambapruun lõng, mis kunagi Aade Lõngast juhuslikult koju soetatud sai. Minu meelest nad reeglina ei müü sellist, vähemalt mul ei meenu, et ma oleks näinud.

Tehnilist juttu ka:

Lõng: Aade Lõng - valge on 8/2, lambapruun 8/3
Vardad: 1,75
Muster: Harju-Jaani naisekindad, ERM A 656:34//ab
Taustast muis.ee lehel





Mõnusalt naturaalne, võiks olla selle paari märksõnaks - rahulik muster, naturaalsed värvid ja materjal.

4 kommentaari:

  1. See on ilus muster. Ma täiesti iseseisvalt valisin selle ühtede sõrmikute mustriks. Mustrite päritolu mind ikka kummastab, minu allikas viitas samale mustrile nii emmastes kui Irboskas jne. Ehk et kindel on, et mitte midagi ei ole kindel.

    VastaKustuta
  2. Jah, seda esineb Lätis, Hiiumaal ka. Eks see oli selline lihtne kiri, mille peale võis iseseisvalt ka tulla, ilma eeskujudeta.
    Mulle õudselt meeldib.

    VastaKustuta
  3. Samas lisan, et nt Harju-Jaanisse toodigi inimesi Hiiumaalt kui siin katk suurelt laastas.

    VastaKustuta
  4. No just, see inimeste liikumine ja muu oligi see, mida silmas pidasin :)

    VastaKustuta