laupäev, 6. detsember 2014

Vanaemaruut

Ah kus ma sooviks, et see pleed kuuluks minule! Minu toonid, still ja üleüldse  on see üks ütlemata armas asjandus. Ma tean küll, et midagi keerulist selles pole aga...
Imetlege teie ka!

Ja kui juba näitamiseks läks, siis vaadake veel seda mummuvaipa :)

6 kommentaari:

  1. See ruuduline asi oli nii kenasti omavahel ühendatud, et ma pean selle endale meelde jätma. Väga ilus.

    VastaKustuta
  2. Jäi silma, et keegi FB-s kutsus ühinema 2015. a just vanaema ruudust miskit suurt tegema. No et 1 ruut päevas ja aastaga saab imelise asja kokku. Pole ammu ühestki koostegemisest osa võtt, aga see tundub ahvatlev.

    VastaKustuta
  3. Üks ruut päevas tundub reaalne aga minu meelest see kokkuajamine ongi kõige hullem. Ma olen korra ühe lasteteki teinud, oeh. Ma tookord õmblesin, heegeldamisest ei tulnud midagi välja.

    VastaKustuta
  4. Ja mulle tundub ka, et peavad olema täiesti ühesugused lõngad. Mul oli eelmisega see jama, et lapid tulid kohati ebaühtlased ning seetõttu ei saanud neid ka kokku ajada korralikult.

    Ma tegin kõik lapid valmis ja siis alles hakkasin mõtlema kokkuõmblemise peale. Tal oleks nagu viimane rida kohe uue külge ühendatud?

    VastaKustuta
  5. Näe, grupp siin: https://www.facebook.com/groups/631046620362190/

    Ma paar tekki olen teinud nii, et jätan viimase rea heegeldamata. Kui lapid valmis, siis sean need mustrisse ja heegeldan viimase reaga omavahel kokku.
    Kui paremini planeerida ja nt ettevalmistet joonise järgi heegeldada, siis saaks lapid kohe järjest üksteise külge heegeldada.

    VastaKustuta
  6. Tänan lingi eest, eks ma mõtlen pisut, kas ma viitsin.

    VastaKustuta