esmaspäev, 3. november 2014

Külalised! Visitors!

Nii palju külalisi kui eile pole meil ammu juba käinud!

Hommikupoolikul tulid shotikate sõbrannad K&K. Rosin oli elevil ning võttis tüdrukud innukalt vastu. Joonistasime, mängisime arvutis mänge ning sõime kooki. Ikkagi sünnipäev :)
K teatas pidulikult, et TEMA oskab nüüd ka juba kududa! Väga tore, mulle sellised asjad ju meeldivad :)

Pärast saatsime lapsed koju ning Rosin jäi nukralt neile järele vaatama. Vist ikka meeldis ka!
Aga kui koju saime, tormas peale käpapuhastust kiiresti vaiba peale ning lasti auru vilinal välja, et nagu tahaks ütelda, et oehhhhhh, lõpuks ometi vaikus :D

Õhtupoolikul tulid klassikaaslased, kellega me pole vist pea 20a kohtunud. Jälle oli tore! Rosin veetis pika õhtul laua all ja passis peale ega keegi ei pudista või niisama sööki maha ei pilla. Ema võttis pärast päeva kokku sõnadega "koeral päev raisus, magada ei saanud silmatäitki".

Kokkasin ka pisut. Tegin lihtsat õunakooki (pärmi-lehttaigen, toorjuust ja õunad-suhkur-kaneel), sprotipirukat (millest sai hitt) ning rosmariini-parmesanikrõbedikke.


Oli mõnus pühapäev!

We had many guests yesterday! 
Girls wanted to celebrate Rosin´s birthday and came over with the mom.
We played some games and ate cakes, Rosin was excited and a bit tired as well. 
K told me that she learnt to knit! I like such news much :) 

Later at the evening some ladies from my old secondary school came to visit me. We haven´t met I think more than 20 years, so I cooked and baked and was very excited about this reunion :) 
I made some Parmesan-Rosemarie biscuits and sprats pie for dinner + a simple apple-pie. 
 
We had great time together! Rosin was really tired as there was no change to sleep or nap, she had to guard the table, check if someone drops some tasty treats or if there is any free lap available. So once the guests left, she moved herself directly to the dog bed and fell asleep immediately. 
Poor little doggie :) 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar